RONDOM DE VILLA

MEERDERE TERRASSEN & EEN HEERLIJK PRIVÉ ZWEMBAD!

De tuin is mediterraan, met z’n palmbomen, kleurrijke exotische planten en fruitbomen, die heel productief kunnen zijn.
Hoe leuk is het om zelf de sinaasappels, citroenen, grapefruits, druiven en ander fruit te kunnen plukken?
De villa is gelegen op zo’n 1000 vierkante meter eigen grond en bijzonder aan de tuin zijn de vele terrassen op verschillende niveaus, welke allemaal volledig zijn ingericht met luxe tuinmeubelen.
Zo is er altijd een fijn plekje te kiezen en is er, ook in de wintermaanden, zeker een knusse, zonnige en beschutte ruimte ergens rondom het huis te vinden.
Er zijn gezamenlijke terrassen, maar casa miguel  en casa juan hebben ook ieder hun eigen terrassen.

Casa Juan heeft een terras aan de zwembadzijde, met uitzicht over de rijstvelden. Dit terras is direct vanuit de keuken te bereiken en is voorzien van een ruime eettafel met comfortabele stoelen. Het terras is volledig te overkapt. Via de openslaande deuren in Casa Juan is de zijtuin te bereiken. Hier is het terras beschut en privé gelegen.

Dit terras heeft een loungeset met daarboven een grote parasol en het biedt vanaf die plek een fraai zicht op de terrastuin en de 6 meter hoge cactus. Aan het zwembad is het zonneterras gelegen, met meerdere luxe ligbedden en een buitendouche. In de avonduren kan het zwembad verlicht worden.Aansluitend aan het zwembadterras ligt het Siësta terras.

Dit “Siësta terras” leent zich goed voor een uitgebreide Spaanse lunch aan de lange tafel, met plaats aan een grote groep mensen. De blauwe mozaïekbank is de absolute blikvanger van dit terras. Naast het Siësta terras staat een ruime buitenkeuken: niets is leuker dan buiten koken!

In de zomer van 2023 is het Siësta terras uitgebreid met een nieuwe ruime buitenkeuken! Deze buitenkeuken is voorzien van een houtskoolgrill, een ruim werkblad, verlichting en elektriciteit.
Op het Siësta terras is ook nog een kleinere Weber houtskool barbecue aanwezig.

Dit beschutte terras is gelegen in de rotstuin van Casa Juan en is omgeven door fraaie beplanting, zoals onder andere een imposante metershoge cactus. Dit terras biedt een heerlijke plek, ook in het voor en najaar.

Casa Miguel heeft een ruim terras aan de voorzijde, waarvan een deel de veranda is. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de veranda. De veranda heeft een hoog plafond met houten balken  en een glazen raam in één van de togen. Daardoor is de ruimte geschikt om vrijwel het hele jaar door buiten te kunnen vertoeven.

Op de veranda bevindt zich een robuuste houten eettafel met bijbehorende bank en stoelen. De aanwezige verlichting maakt de veranda tot een gezellige huiskamer. Het open gedeelte van dit terras heeft al vanaf de vroege ochtend de aanwezigheid van de zon.
De buitenkeuken van Casa Miguel is een feestje! Onlangs is er een nieuwe barbecue geplaatst met een grill en  bakplaat. Er is stroomvoorziening een gootsteen met warm en koud water aanwezig.

Aan de zijkant van Casa Miguel is er een kleine, maar erg fijne plek om te zitten. Hier kunt u genieten van de allerlaatste zon uurtjes van de dag, uitkijkend over de mediterrane terrastuin.

Met zijn ruime loungebank onder de palmboom is deze hoek een heerlijke plek voor een gezamenlijk drankje. Vooral in het voor en najaar kunt u hier volop van de zon genieten, besloten en uit de wind.