SIËSTA

MEDITERRAAN

Casa Juan heeft een terras aan de zwembadzijde, met uitzicht over de rijstvelden. Dit terras is direct vanuit de keuken te bereiken en is voorzien van een ruime eettafel met comfortabele verstelbare stoelen. Het terras is volledig te overkappen met een gezellige uitschuifbare luifel. Via de openslaande deuren in Casa Juan is de zijtuin te bereiken. Hier is het terras beschut en privé gelegen.

Dit terras heeft een loungeset met daarboven een grote parasol en het biedt vanaf die plek een fraai zicht op de terrastuin en de 6 meter hoge cactus. Aan het zwembad is het zonneterras gelegen, met meerdere luxe ligbedden en een buitendouche. Aansluitend aan het zwembadterras ligt een sfeervol en schaduwrijk terras. Deze ruimte is overkapt met een rieten dak, waar de zon gefilterd wordt doorgelaten en waar de witte gordijnen zorgen voor een luxe uitstraling.

Dit "Siësta terras" leent zich goed voor een uitgebreide Spaanse lunch aan de ronde tafel, met plaats aan een grote groep mensen. De blauwe mozaïekbank is de absolute blikvanger van dit terras. In een nis van dit terras bevinden zich de Weber barbecue XL en een skottelbraai.... niets is leuker dan buiten koken!

Casa Miguel heeft een ruim terras aan de voorzijde, waarvan een deel de veranda is. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de veranda. Deze ruimte is deels besloten door het hoge schuine plafond met houten balken en het glazen raam in één van de togen. Daardoor is de ruimte geschikt om vrijwel het hele jaar door buiten te kunnen vertoeven.

Op de veranda bevindt zich een robuuste houten eettafel met bijbehorende bank en stoelen. De aanwezige verlichting maakt de veranda tot een gezellige huiskamer. Het open gedeelte van dit terras heeft al vanaf de vroege ochtend de aanwezigheid van de zon. De gezellige buitenkeuken is een overdekte ruimte, met een grote gas-barbecue en bakplaat, een aanrecht en wasbak met warm en koud water.

Aan de zijkant van Casa Miguel is er een kleine, maar erg fijne plek om te zitten. Hier kunt u genieten van de allerlaatste zon uurtjes van de dag, uitkijkend over de mediterrane terrastuin. Aan de achterzijde van het huis ligt een beschut en privé gelegen terras, waar in het voor en naseizoen de zon zorgt voor een behaaglijke warmte.