We hebben familieleden die overwinteren aan de Costa Blanca, wat een goed plan is  vanwege het klimaat en door de horecagelegenheden die hun prijzen hebben aangepast op de overwinteraars. Want als je ergens ruim een maand verblijft, dan is het wel fijn als alles betaalbaar is. Ook wij zijn de wintermaanden in Spanje en gaan even gezellig bij de familie langs in Albir, een gezellige badplaats die ook in de wintermaanden leuk is om te bezoeken. In Albir is één restaurant favoriet bij de overwinteraars.....de Chinees en daar gaan wij dan ook een hapje eten.
Een drie gangen menu, met voor ieder een fles wijn en aan het eind een kopje koffie. Dat alles voor vijf euro per persoon!
De chinezen hebben wel wat haast om de tafeltjes zoveel mogelijk te kunnen bezetten, maar de klanten werken niet erg mee. Niets is leuker dan lang 'tafelen' voor weinig geld, zo blijkt. Nadat wij hebben afgerekend krijgen de dames nog een presentje mee, een sjaaltje waar je uit beleefdheid wel de straat mee op kunt gaan.
Op straat zien wij gelijk wie waar heeft gegeten.

Vorig bericht
KLUSSEN
Volgend bericht
DE EERSTE DRONE BEELDEN