Algemene voorwaarden Casa Bodega / Casa Miguel

 

Wij stellen het op prijs om onze huurder in Nederland vooraf over het chalet te informeren en even persoonlijk kennis te maken.

De week loopt van zaterdag tot zaterdag, tenzij anders is overeengekomen.

Aankomst : na 15.00 uur, tenzij anders overeengekomen .  Bij aankomst voor 17:00 uur kan het zijn dat de schoonmaak en wisseling van het linnengoed nog bezig is.  

Vertrek : Voor 10.00 uur i.v.m. schoonmaak en wisseling beddengoed etc. , tenzij anders overeengekomen. 

Het is huurder niet toegestaan met meer dan het afgesproken aantal personen in de woning te overnachten.

Onze prijzen inclusief airco, water, elektra, beddengoed, badhanddoeken, keukenlinnen en strandlakens.
Huurder wordt geacht het huis tijdens het verblijf zelf schoon te houden en indien nodig beddengoed, handdoeken e.d. zelf te wassen. 

Bij normaal stroomverbruik zijn hieraan geen extra kosten verbonden. 

De huurprijs is inclusief gas, water en elektriciteit.
De airconditioning functioneert in de zomer ter verkoeling en in de winter als (bij-verwarming).  De airco/verwarming verbruikt veel stroom. Wij  verzoeken u vriendelijk doch dringend deze alleen aan te laten staan indien u aanwezig bent. 

De huurder heeft niet het recht om het gehuurde aan derden onder te verhuren.

Huisdieren zijn niet toegestaan tenzij in samenspraak met verhuurder onder speciale voorwaarden.

De woning is rookvrij dus roken is binnenshuis niet toegestaan.
De beheerder (Hector Fabio) kan langskomen voor onderhoud van de tuin of het zwembad. Tevens kan het zijn dat hij even komt vragen/kijken of alles goed gaat.
De sleutels van de woning voor de huurder, zitten in een buitenkluisje dat met een code is te openen.. Bij verlies van sleutels dienen de sloten te worden vervangen. Gezien de kosten hiervan zijn  wij genoodzaakt deze in rekening van de huurder te brengen.

Wij verzoeken u kleine schade en/of verlies van inventaris te melden zodat wij een en ander kunnen vervangen Hieraan zijn voor de  huurder geen kosten verbonden.

Buitenshuis zijn onze apparaten op gas, zowel als barbecue met houtskool voor gebruik toegestaan. U wordt verzocht hier verantwoord mee om te gaan, zowel voor uzelf als met betrekking tot de brandveiligheid
Controleert u bij uw verzekeraar of uw WA verzekering in geval van ernstige schade en/of ongeval voldoende dekking biedt.
Op de dag van vertrek dient het verhuurde in perfecte staat opgeleverd te worden. De eindschoonmaak wordt  door een beheerder verzorgd tenzij anders overeengekomen

Na mondelinge overeenkomst betaalt u direct 30% van de totale huurprijs aan, tenzij anders is overeengekomen.         Op het moment van betalen is de boeking definitief. Het resterende bedrag betaalt u uiterlijk één maand voor de huurperiode. Indien de boeking korter dan 2  maanden voor de huurperiode wordt geplaatst, betaalt u in eenmaal 100%..

Bij annulering meer dan 2 maanden voor aanvang van de huurperiode volgt geen automatische terugbetaling van de aanbetaling. Is inmiddels meer betaald, dan volgt terugbetaling van het teveel betaalde.
Bij annulering minder dan 2 maanden voor de aanvang van de eerste dag van de huurperiode volgt geen terug- betaling van de aanbetaling.
Wij raden u sterk aan om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht u onverhoopt niet kunnen reizen door familieomstandigheden of ziekte ,dan worden uw kosten door de verzekeringsmaatschappij vergoed.
Mocht uw annuleringsverzekering aantoonbaar niet vergoeden dan kan het zijn dat alsnog een terugbetaling volgt. Dit gebeurt als de woning die periode alsnog kan worden verhuurt.

De verhuurder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, veroorzaakt aan de huurder, diens medebewoners of aan hun goederen in  welke vorm dan ook. 

Op Algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

CONTACT / ROUTE  (Klik op deze link om terug te keren naar CONTACT/ROUTE startsite)